GYIK

Gyakori kérdések

 

1.: Mivel tartósítunk?

Ahhoz, hogy esztétikus látványt nyújtson egy hízott libamáj termék ilyen magas libamáj tartalommal, amivel mi dolgozunk, mindenféle adalékoktól, és hűtéstől mentesen, üzemi körülmények között, az kihívás. De megoldottuk. Egy speciális, személyünkre szabott hőkezelési eljárásnak köszönhető, és egy szintén egyedi technológiának, hogy termékeink 2 évig megőrzik minőségüket szobahőmérsékleten. Egyszerűnek tűnhet, és mondanánk, hogy az is, de hazudnánk…

2.: Minden-mentes. Jó-jó, de most komolyan?

Komolyan. Határozottan nagy feladat, óriási kihívás, energia, és 6 év kőkemény elhivatottság kellett ahhoz, hogy kompromisszumok és mindenféle adalékok nélküli, esztétikus, és mennyei termékkel rukkoljunk elő, amit nem kell hűteni, mégis 2 évig megtartja a szavatosságát. Nincs állagjavítás a szebb kinézetért, huncut ízfokozás, silány minőségű alapanyag. Az étel allergiásokra is figyelünk, hiszen glutén, laktóz, tojásmentesek vagyunk. Saját üzemünkben készülnek a termékeink, és csak a mieink készülnek itt, így még véletlenül sem kerülhet bele egyéb más hozzávaló, még nyomokban sem.

3.: Hogyan kell tárolni, kihelyezni a termékeket?

Szobahőmérsékleten tárolhatóak, de a tűző napot, közvetlen hőre nem reagálnak jól, ahogy egyéb más húskészítmények sem. Tehát ha viszonteladónk vagy, kirakatba, fűtőtest felé nem javasoljuk a kihelyezését. Ha mégis erre lenne igényed, küldünk neked egy bemutató terméket/termékeket, ami az eredetivel teljesen megegyező, csak nincs az üvegben tartalom. Ne felejtsd, fogyasztás előtt tedd hűtőbe a terméket, a megfelelő íz és állag elérése érdekében!

4.: Viszonteladó vagyok. Az üzletben betehetem a RoyalPaté termékeket a hűtőpultba?

Nem javasoljuk. Megtévesztheti a vásárlót, hogy hűtőben van, hiszen azt hiheti, hogy hűtős termékről van szó, és egy meleg nyári napon például, vagy egy hosszú útra bátortalanul választaná útitársnak. Büszkék vagyunk rá, hogy se nem hűtős, se nem tartalmaz tartósítószert, ne dugjuk el a vásárlók elől, örüljünk ennek együtt, hogy nincs hűtőbe helyezésre szükség.

5.: Mennyi idő alatt tudunk szállítani?

Ez a megrendelés darabszámától, és a megrendelés beérkezési időpontjától függ. Szándékosan nincs óriási darabszámú raktárkészletünk, hiszen nem a tömeggyártást helyezzük előtérbe, de természetesen fel vagyunk készülve az egyre növekvő megrendelésekre. A szállító partnerünk a GLS, aki ha 12:00 előtt adod le a megrendelésed nálunk, akár másnapra viszi is neked a termékeket!

6.: Hogyan történik a szállítás?

Futárral, vagy karácsonyi időszakban, a közvetlen kollégáink közreműködésével. Viszonteladóinknak díjmentesen, ha webshopos vásárló vagy, a szállítási infókat a megrendelésnél megtalálod!

 

Igen. 1 karton, azaz 15 darab. Működik nálunk a „mix and match”, tehát összeválogathatod, hogy miből hány darabot szeretnél 1 kartonon belül.

8.: Viszonteladó vagyok. Céges ajándékokat szeretnénk rendelni, kiszolgáltok minket?

Igen. Jelenleg is kapcsolatban vagyunk több céggel, szervezettel is, akik projekt szintű megrendelőink. Akár delegációs ajándéknak szánják, büszkén képviselve Magyarországot, akár reklám ajándékkal szeretnének kedveskedni partnereiknek, akár a munkatársaknak készítenek karácsonyi ajándék csomagot, rendszeresen keresnek minket, és mi örömmel együttműködünk velük.

9.: Milyen lejárati dátummal kapom meg a termékeket?

Mint ahogyan arról már szó esett, szándékosan nem rendelkezünk óriási raktárkészlettel. Ennek az egyik oka éppen az, hogy elkerüljük a közeli lejáratú termékekkel való kiszolgálás esélyét. A pontos dátummal kapcsolatban minden esetben tájékoztatást adunk a megrendelőinknek.

10.: Kitől kérhetek árajánlatot?

A kapcsolat menüpontban lévő releváns kollégától bátran.

11.: Céges rendezvényünk lesz. Vállaltok kóstoltatást?

Nagyon szívesen! Nem csak kóstoltatást, hanem egy gasztro élményt is varázsolunk nektek, a legprofibb kollégáink által levezényelve. Ha igény van rá, előadást, bemutatót tartanak, tálalási, fogyasztási tanácsokkal látják el a csapatot a fantasztikus falatkák mellett. A (jó értelemben vett) libabőr garantáltan nem marad el.

SZÉCHENYI 2020 – TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉG

·        kedvezményezett neve: RoyalPaté Kft.

·        a projekt címe: Tartósítószer és Adalékanyagmentes Libamájtermékek gyártása

·        a szerződött támogatás összege: 250.000.000 Ft

·        a támogatás mértéke: 100%

·        a projekt tartalmának bemutatása: A nagy hagyományokkal, de kiüresedett jelennel rendelkező luxus élelmiszert, a magyar hízott libamájat és annak magyar és nemzetközi fogyasztási kultúráját alkotja újra a Royal Paté. A RoyalPaté Kft. által gyártott minden termék adalékoktól, mesterséges anyagoktól mentes, az élelmiszerkultúra fejlődésének eleget téve, üveges termékek.

·        a projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.

·        projekt azonosító száma: GINOP-8.1.3/A-16 Nemzeti Technológiai és Szellemi Tulajdon kockázati tőkeprogram

 

 

 

És ez így is van rendjén. Azt teszik, ami a dolguk. A hízott libamájnak igen magas a zsírtartalma, így teljesen természetes, hogy hígabbá válik a meleg hatására, hiszen nincs benne semmi mesterséges anyag, ami „összefogná”. Fogyasztás előtt egyébként is javasoljuk a 2-3 órányi hűtését, és az állaga pikk-pakk helyre jön. Az ízélményt nem befolyásolja majd. Figyeld az egyedülálló okos hőcímkénket a termékeink üvegének tetején, ami segít neked abban, hogy biztosan a megfelelő hőmérsékleten fogyaszd őket!

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2